Se toaca nucile de Cajou (se gasesc in supermarket), nu foarte mici, se amesteca impreuna cu crema de branza. Se bat putin feliile de curcan, se sarea
Se toaca nucile de Cajou (se gasesc in supermarket), nu foarte mici, se amesteca impreuna cu crema de branza. Se bat putin feliile de curcan, se sareaza si se pipereaza. Se ung cu pasta de branza si nuci si se ruleaza pe latura lunga. Se fixeaza cu scobitori. Se incinge cuptorul la 220 grade C. Se curata fasolea verde, se spala, se rupe in bucati si se pune la fiert in apa cu sare, clocotita, timp de 8 min. Se toaca ceapa si usturoiul. Se toaca ardeiul iute.
Se prepara Pommes Duchesse: se fierb cartofi in coaja, in apa cu sare. Se lasa sa se racoreasca si apoi se decojesc. Se paseaza feirbinti si se inglobeaza galbenusurile, se amesteca mereu pana ce se obtine o pasta omogena. Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara. Se introduce compozitia in sprit si se spriteaza rozete pe o tava unsa. Se ung cu galbenus batut si se coc la cuptor 15 min. Ruladele de curcan se prajesc intr-o tigaie, intorcandu-se des. Se stinge cu supa de pasare. Se mai lasa sa fiarba 8 min. Intr-o craticioara se incinge ulei de masline si se calesc la foc mijlociu ceapa, usturoiul si ardeiul iute. Se adauga fasolea verde si rosiile; se lasa sa fiarba timp de 5 min. Se scot ruladele de curcan din sos si acesta se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si boia.
Pe farfurii se aseaza ruladele de curcan cu sos, Pommes Duchesse si garnitura de fasole.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios