Rulada de curcan cu fasole verde

Se toaca nucile de Cajou (se gasesc in supermarket), nu foarte mici, se amesteca impreuna cu crema de branza. Se bat putin feliile de curcan, se sarea

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • (pentru 4 portii): 50 gr. nuci de Cajou
  • 75 gr. branza de vaci cu verdeata
  • 4 felii de curcan (de cca. 150 gr. fiecare)
  • sare
  • piper alb
  • boia
  • 500 gr. fasole verde
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ardei iute
  • 3 linguri unt cu verdeata
  • 250 ml. supa de pui
  • 1 lingura ulei de masline
  • 350 gr. rosii in bulion
  • ierburi de Provence
  • Pentru Pommes Duchesse: 500 gr. cartofi
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • 3 galbenusuri
  • 20 gr. unt

Mod de preparare

Se toaca nucile de Cajou (se gasesc in supermarket), nu foarte mici, se amesteca impreuna cu crema de branza. Se bat putin feliile de curcan, se sareaza si se pipereaza. Se ung cu pasta de branza si nuci si se ruleaza pe latura lunga. Se fixeaza cu scobitori. Se incinge cuptorul la 220 grade C. Se curata fasolea verde, se spala, se rupe in bucati si se pune la fiert in apa cu sare, clocotita, timp de 8 min. Se toaca ceapa si usturoiul. Se toaca ardeiul iute.

Se prepara Pommes Duchesse: se fierb cartofi in coaja, in apa cu sare. Se lasa sa se racoreasca si apoi se decojesc. Se paseaza feirbinti si se inglobeaza galbenusurile, se amesteca mereu pana ce se obtine o pasta omogena. Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara. Se introduce compozitia in sprit si se spriteaza rozete pe o tava unsa. Se ung cu galbenus batut si se coc la cuptor 15 min. Ruladele de curcan se prajesc intr-o tigaie, intorcandu-se des. Se stinge cu supa de pasare. Se mai lasa sa fiarba 8 min. Intr-o craticioara se incinge ulei de masline si se calesc la foc mijlociu ceapa, usturoiul si ardeiul iute. Se adauga fasolea verde si rosiile; se lasa sa fiarba timp de 5 min. Se scot ruladele de curcan din sos si acesta se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si boia.
Pe farfurii se aseaza ruladele de curcan cu sos, Pommes Duchesse si garnitura de fasole.

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post