Rulada de cotlet la gratar cu legume este o reteta deosebit de simpla. Este o reteta culinara potrivita pentru zilele calde, cand lumea merge la gratar, ca si alternativa la clasicele gratare.
Rulada de cotlet la gratar cu legume se poate pregati pentru ocazii speciale dar si in zilele cand mergeti la picnic.
Cum trebuie sa procedati:
Se taie cotletul de porc si se bate bine. Apoi se adauga cascaval si bacon taiat subtire, se ruleaza si se pune pe gratar. Se intoarce pe toate partile circa 10 min, dupa care se felizaza. Intre timp facem garnitura pentru rulada: se pun cartofii, morcovii la fiert, si brocoli dar separat. La final se pun pe farfurie si se rade cascaval deasupra.
Rulada de cotlet se serveste calda cu garnitura preparata dinainte, sau cu legume pe gratar.
In ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...
Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie