Rulada de carne cu oua

Feliile de piine se inmoaie in lapte 15 min, se storc si se maruntesc. Se amesteca carnea tocata cu sunculita maruntita, cu piinea maruntita, 2 oua si

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata amestec
  • 200 gr. sunca presata taiata cubulete mici
  • 4 felii piine
  • 1 cana cu lapte
  • 2 oua
  • rozmarin sau alta verdeata
  • sare
  • piper
  • 150 ml vin alb
  • 6 oua fierte tare

Mod de preparare

Feliile de piine se inmoaie in lapte 15 min, se storc si se maruntesc. Se amesteca carnea tocata cu sunculita maruntita, cu piinea maruntita, 2 oua si verdeata tocata. Se condimenteaza.

Se amesteca bine, se intinde pe masa de lucru compozitia in forma de dreptunghi si se pun pe lungime in mijloc ouale fierte si decojite.
Se ruleaza carnea de jur-imprejurul oualelor, in forma de rulada. Se rostogoleste pina la marginea mesei si apoi intr-o tava unsa. Se pune la cuptorul incalzit la 375 grade F, 30 min. Dupa 30 minute, se stropeste cu vin alb si se mai lasa aproximativ 1 ora.
Rulada se taie felii si vor avea in mijloc sectiune de ou. Deasupra, se pune sosul din tava in care s-a prajit, la care se adauga putin vin alb. De jur imprejur se poate pune garnitura dorita. Se poate servi cu garnitura de spanac sau legume fierte.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Salata de ciuperci cu cartofi si masline

O salata de post consistenta potrivita pentru un pranz.

Salata de ciuperci cu cartofi si masline
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide