Rulada de carne cu oua

Feliile de piine se inmoaie in lapte 15 min, se storc si se maruntesc. Se amesteca carnea tocata cu sunculita maruntita, cu piinea maruntita, 2 oua si

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata amestec
  • 200 gr. sunca presata taiata cubulete mici
  • 4 felii piine
  • 1 cana cu lapte
  • 2 oua
  • rozmarin sau alta verdeata
  • sare
  • piper
  • 150 ml vin alb
  • 6 oua fierte tare

Mod de preparare

Feliile de piine se inmoaie in lapte 15 min, se storc si se maruntesc. Se amesteca carnea tocata cu sunculita maruntita, cu piinea maruntita, 2 oua si verdeata tocata. Se condimenteaza.

Se amesteca bine, se intinde pe masa de lucru compozitia in forma de dreptunghi si se pun pe lungime in mijloc ouale fierte si decojite.
Se ruleaza carnea de jur-imprejurul oualelor, in forma de rulada. Se rostogoleste pina la marginea mesei si apoi intr-o tava unsa. Se pune la cuptorul incalzit la 375 grade F, 30 min. Dupa 30 minute, se stropeste cu vin alb si se mai lasa aproximativ 1 ora.
Rulada se taie felii si vor avea in mijloc sectiune de ou. Deasupra, se pune sosul din tava in care s-a prajit, la care se adauga putin vin alb. De jur imprejur se poate pune garnitura dorita. Se poate servi cu garnitura de spanac sau legume fierte.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors