Rulada de carne cu cascaval si caizer

Batem carnea ca pt snitel, saram si piperam (se vede in poza). Cascavalul si caizerul le taiem felii subtiri. Luam cite o felie de carne pe care punem

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de porc (muschi
  • cotlet)
  • cascaval
  • caizer (sunca)
  • sare piper
  • oua batute
  • faina
  • pesmet (fulgi de porumb maruntiti)

Mod de preparare

Batem carnea ca pt snitel, saram si piperam (se vede in poza). Cascavalul si caizerul le taiem felii subtiri.

Luam cite o felie de carne pe care punem caizerul si cascavalul.

Rulam, iar marginile carnii le bagam ianuntru ca la sarmale.

Le dam prin faina, ou si la urma prin pesmet.

Se prajesc in ulei incins, la foc domol pt a se patrunde bine.

Pofta buna!

Reteta propusa de Shumaila.
Serviti cu ce doriti, de la cartofi pina la legume, orez, paste...

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors