Rulada de carne cu cascaval si caizer

Batem carnea ca pt snitel, saram si piperam (se vede in poza). Cascavalul si caizerul le taiem felii subtiri. Luam cite o felie de carne pe care punem

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de porc (muschi
  • cotlet)
  • cascaval
  • caizer (sunca)
  • sare piper
  • oua batute
  • faina
  • pesmet (fulgi de porumb maruntiti)

Mod de preparare

Batem carnea ca pt snitel, saram si piperam (se vede in poza). Cascavalul si caizerul le taiem felii subtiri.

Luam cite o felie de carne pe care punem caizerul si cascavalul.

Rulam, iar marginile carnii le bagam ianuntru ca la sarmale.

Le dam prin faina, ou si la urma prin pesmet.

Se prajesc in ulei incins, la foc domol pt a se patrunde bine.

Pofta buna!

Reteta propusa de Shumaila.
Serviti cu ce doriti, de la cartofi pina la legume, orez, paste...

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de burta la ceaun

Provocarea GastroArt ....fara introducere prea mare ca sunt suferinda, ma doare-n gat, dar m-am dres cu ciorba de burta de...

Ciorba de burta la ceaun
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala