Se feliaza carnea, se bate cu ciocanul de snitele pentru a o subtia si netezi. Felia de carne trebuie sa fie dreptunghiulara. Se aseaza pe mijlocul bu
Se feliaza carnea, se bate cu ciocanul de snitele pentru a o subtia si netezi. Felia de carne trebuie sa fie dreptunghiulara.
Se aseaza pe mijlocul bucatii de carne castraveti murati taiati pe lungime, oua fierte si cate o crenguta de rozmarin iar apoi se ruleaza cat mai strans.
Se leaga cu ata si se aseaza rulada intr-o tava cu ulei si cu ceapa taiata felii.
Se lasa sa se prajeasca cateva minute, apoi se adauga vinul, supa de carne, foaia de dafin si boabele de piper.
Se acopera tava si se lasa sa fiarba inabusit, la cuptor la foc potrivit circa doua ore.
Cu 20 de minute inainte de a fi gata, de descopera tava pentru a se rumeni deasupra.
Se serveste cu garnitura de orez impreuna cu rulada de carne taiata felii.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosCovrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfecta