Rulada de carne

Se amesteca carnea tocata cu painea inmuiata in lapte, sare, piper, ceapa tocata fin, putin usturoi, 1 ou crud, marar, patrunjel verde si 2 frunze de

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr carne tocata
  • cateva linguri pesmet
  • 2 felii paine
  • 1 ceapa
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • verdeata
  • 1 canca lapte
  • 1 ou crud

Mod de preparare

Se amesteca carnea tocata cu painea inmuiata in lapte, sare, piper, ceapa tocata fin, putin usturoi, 1 ou crud, marar, patrunjel verde si 2 frunze de telina toate tocate marunt. Se amesteca bine totul si se presara cu putin pesmet. Se asaza in mijlocul amestecului 1-2 oua fierte tari, se ruleaza si se asaza intr-o tava, tapetata cu hartie de copt. Se introduce in cuptor si se lasa la copt 20 de minute. Se taie rulada, dupa ce se raceste.


Se poate servi cu salata de sezon sau muraturi.

Alte retete culinare:

Tocanita de pui Placinta de dovleac Placinta cu carne

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie

In ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...

Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide