- Feliile de piine se inmoaie in lapte si apoi se storc bine - ceapa se taie marunt de tot, usturoiul se da prin presa de usturoi - se toaca marunt pa
- Feliile de piine se inmoaie in lapte si apoi se storc bine
- ceapa se taie marunt de tot, usturoiul se da prin presa de usturoi
- se toaca marunt patrunjelul, mararul si citeva bucati de sundried tomatoes (dau o aroma deosebita ruladei)
Se adauga toate carnii macinate, impreuna cu ketchup, oul crud, sare si piper.
Se amesteca bine, dupa care se ia putina carne si se pune pe fundul vasului care va merge in cuptor. Peste acest strat se aseaza frumos ouale fierte.
Se completeaza cu restul de carne, imbracind ouale si dind forma de rulada (cred ca arata mai mult a chec)
Se pune in cuptorul preincalzit la 190°C si se coace cit este nevoie. Cred ca la mine a stat o ora si ceva.
Reteta propusa de Cassia
Este foarte buna ca si aperitiv rece
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post