Rulada cu sunca afumata

Prazul de curata, se separa partea alba de cea verde. Se sareaza carnea, se pipereaza, apoi se unge cu mustar. Se asaza cate o felie de sunca si o bu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 fire de praz
  • 4 felii de carne de porc
  • sare
  • piper
  • 1 lingura mustar
  • 4 felii mari de sunca afumata
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura faina
  • 1 jumatate legatura ceapa verde
  • 500 ml smantana
  • 100 gr sunca uscata
  • 100 gr sunca de Praga

Mod de preparare

Prazul de curata, se separa partea alba de cea verde. Se sareaza carnea, se pipereaza, apoi se unge cu mustar. Se asaza cate o felie de sunca si o bucata de praz alb. Se ruleaza, se prajesc in ulei, pe ambele parti. Se asaza apoi ruladele intr-o tava adanca si se coc 20 de minute in cuptorul incins. Se taie rondele ceapa verde si partea verde la praz, se adauga smantana si sunca si se amesteca bine. Se toarna sosul peste rulade si se lasa la inabusit, la foc mic, aproximativ 2 ore.


Se servesc calde cu piure de cartofi. Alte retete culinare:

Tocanita de pui Ardei umpluti Friptura de vita la cuptor

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Drob de soia cu ciuperci

Reteta e dintr-o Carticica Practica cu preparate de post.

Drob de soia cu ciuperci
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide