Rulada cu sunca afumata

Prazul de curata, se separa partea alba de cea verde. Se sareaza carnea, se pipereaza, apoi se unge cu mustar. Se asaza cate o felie de sunca si o bu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 fire de praz
  • 4 felii de carne de porc
  • sare
  • piper
  • 1 lingura mustar
  • 4 felii mari de sunca afumata
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura faina
  • 1 jumatate legatura ceapa verde
  • 500 ml smantana
  • 100 gr sunca uscata
  • 100 gr sunca de Praga

Mod de preparare

Prazul de curata, se separa partea alba de cea verde. Se sareaza carnea, se pipereaza, apoi se unge cu mustar. Se asaza cate o felie de sunca si o bucata de praz alb. Se ruleaza, se prajesc in ulei, pe ambele parti. Se asaza apoi ruladele intr-o tava adanca si se coc 20 de minute in cuptorul incins. Se taie rondele ceapa verde si partea verde la praz, se adauga smantana si sunca si se amesteca bine. Se toarna sosul peste rulade si se lasa la inabusit, la foc mic, aproximativ 2 ore.


Se servesc calde cu piure de cartofi. Alte retete culinare:

Tocanita de pui Ardei umpluti Friptura de vita la cuptor

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors