Rulada cu praz si ghimbir este o mancare cu carne de porc si ciuperci delicioasa. Curatam carnea de pielite si tendoane, o spalam si o stergem cu un servetel.
Rulada cu praz si ghimbir este o mancare cu carne de porc si ciuperci delicioasa. Curatam carnea de pielite si tendoane, o spalam si o stergem cu un servetel. Taiem muschiul pe lungime, dar nu pana jos, doar cat sa putem desface carnea sa fie o bucata mare. Acoperim cu o bucata de folie alimentara si o batem ca pentru snitel. Ungem cu putin ulei de masline, condimentam cu sare si piper si presaram cimbru. Punem carnea deoparte si pregatim umplutura. Tocam prazul marunt si o calim in putin ulei de masline. Adaugam ardeiul taiat cubulete mici si ciupercile feliate. Dupa 10 minute adaugam si ghimbirul dat prin razatoare, potrivim cu sare si piper. Intindem bucata de muschiulet, acoperim cu umplutura, rulam carnea, o prindem cu scobitoare, o infasuram intr-o bucata de folie, asezam intr-o tava si o dam la cuptorul preincalzit circa 45-50 minute minute, cu aproximativ 10 minute inainte de a fi scoase se despacheteaza si se mai lasa in cuptor pana se rumenesc.
Se taie felii si se serveste cu o garnitura la alegere.
Sursa acestei retete este blogul culinar Delicious Flavours.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post