Rulada cu carne tocata si legume

Intr-o tigaie/tuci/cratita mai incapatoare punem ulei si calim ceapa cu morcovul pana se inmoaie un pic, adaugam dovlecelul si le calim pana se inmoai

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne porc tocata
  • 500 g carne vita tocata
  • 4 oua
  • 1 dovlecel ras si scurs
  • 1 morcov ras
  • 2 cepe taiate cat mai mic
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 2 linguri mustar
  • 3-4 linguri pesmet inmuiat cu 2-3 linguri lapte/apa
  • 1 legatura patrunje
  • l
  • condimente ( sare
  • piper
  • cimbru
  • boia de ardei dulce
  • coriandru)
  • 1 lingura ulei masline

Mod de preparare

Intr-o tigaie/tuci/cratita mai incapatoare punem ulei si calim ceapa cu morcovul pana se inmoaie un pic, adaugam dovlecelul si le calim pana se inmoaie legumele, adaugam cele doua linguri de pasta de rosii si le lasam la racit. Dupa ace s-a racit punem peste legumele calite carnea, pesmetul, ouale batute, condimentele, mustarul si amestecam bine toate ingredientele, le asezam intr-o tava sau forma de chec ( eu am pus si parmezan ras deasupra) si coacem la foc potrivit ( 180 de grade celsius, aprox, 30 de min) pana se rumeneste.
E un deliciu si e si mai buna cu un piure de legume ( cartofi, morcov, broccoli) si salata de cruditati!

Reteta propusa de Anomiss.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors