Rulada cu carne de curcan este un delicioas aperitiv sau chiar si fel principal. Pentru rulada cu carne de curcan aveti nevoie de o bucata de piept de curcan.
Rulada cu carne de curcan o puteti pregati fie pentru un aperitiv rece, fie pentru un fel principal alaturi de o garnitura. Pentru aceasta reteta de rulada cu carne de curcan puteti folosi fie pieptul, fie pulpele dezosate de la un curcan mai mare.
Pentru oricare dintre variante ati opta trebuie sa taiati felii mai mari carnea si sa o bateti cu ciocanul de bucatarie. Carnea de curcan se unge apoi cu trei sferturi din albusul batut spuma. Se presara ierburile tocate fin, sare si cascavalul dat pe razatoarea mare. Pentru ca rulada sa isi pastreze forma se leaga cu o sfoara, dupa care se unge cu restul de albus.
Se pune in cuptorul incins cam 40 de minute, pana cand se rumeneste frumos. Cand carnea era aproape facuta puteti pune brocoli sau alte legume si lasati tava descoperita pentru ca rulada cu carne de curcan sa prinda crusta aurie.
Se serveste cu sos sau cu legume la cuptor.
Alte retete cu carne de curcan recomandate:
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios