Rosiile se spala si li se taie cate un capacel in partea dinspre codita, li se scoate miezul cu o lingurita. Rosiile golite se sareaza si li se da o a
Rosiile se spala si li se taie cate un capacel in partea dinspre codita, li se scoate miezul cu o lingurita. Rosiile golite se sareaza si li se da o aroma de piper macinat. Sunca se taie fasii, cascavalul se razuieste, iar busuiocul se toaca marunt. Sunca se amesteca cu galbenusurile, miezul rosiilor, cascavalul ras si busuioc, se potriveste gustul cu sare si piper. Rosiile se umplu cu aceasta compozitie si se acopera cu capacelele taiate. Se ung cu ulei si se prajesc pe gratar cca 20 de minute pana se inmoaie si isi schimba culoarea.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post