Rosii umplute cu carne de vitel

Pentru rosii umplute cu carne de vitel se aleg rosii rotunde, netede. Se taie capacul, se golesc si se scot semintele. Se umplu cu tocatura, se asaza capacul la loc.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 rosii frumoase
  • 400 g carne de vitel
  • 50 g slanina fiarta
  • 3 linguri pesmet
  • 1 ou
  • 1 lingura smantana
  • verdeata tocata
  • sare
  • piper
  • 2 linguri untura
  • 1 lingura faina.

Mod de preparare

Pentru rosii umplute cu carne de vitel se aleg rosii rotunde, netede. Se taie capacul, se golesc si se scot semintele. Se umplu cu tocatura, se asaza capacul la loc si se pun in cratita.
Se face o umplutura din carne de vitel, data prin masina cu o felie de slanina fiarta. Se adauga pesmetul, un ou, smantana, sare, piper si putina verdeata tocata fin. Se ung rosiile inauntru si capacele cu o pana data prin ou, se umplu si se asaza capacele la loc. Se pun rosiile intr-o cratita, iar deasupra se toama un sos de rosii . Se dau la cuptor.


Rosiile umplute cu carne de vitel sunt bune calde.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar

Am rasfoit youtube-ul si am dat peste aceasta reteta minunata si nu m-am lasat pana nu am incercat-o. Desigur, a suferit...

Desert dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide