Rosii cu carne de vita

Carnea se taie felii, se potriveste de sare si piper, se pune intr-o tava unsa cu ulei si se introduce la cuptor. Se stropeste, din cand in cand, cu

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 1/2 kg rosii
  • 1 kg carne de vita
  • 1 cutie de smantana
  • 5 oua
  • 100 g cascaval
  • 100 ml vin
  • 150 ml ulei
  • mustar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea se taie felii, se potriveste de sare si piper, se pune intr-o tava unsa cu ulei si se introduce la cuptor.

Se stropeste, din cand in cand, cu vin.

Rosiile se oparesc, se decojesc si se asaza intr-o tava unsa cu ulei, care se introduce la cuptor.

Dupa circa 15 minute, se scoate tava de la cuptor si se toarna ouale batute, amestecate cu smantana, mustar, piper si sare.

Compozitia se lasa la cuptor 15 minute.

Se presara cu cascaval si se serveste cate o portie de carne cu cate 2-3 rosii.
Alte aperitive cu cartofi gasiti aici:

Cartofi magici

Cartofi umpluti

Papanasi de cartofi cu cascaval

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

Pentru ca am vrut sa profit din plin de abundenta legumelor si mai ales a vinetelor, am zis sa pregatesc ceva mai altfel...

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala