Carnea se taie felii, se potriveste de sare si piper, se pune intr-o tava unsa cu ulei si se introduce la cuptor. Se stropeste, din cand in cand, cu
Carnea se taie felii, se potriveste de sare si piper, se pune intr-o tava unsa cu ulei si se introduce la cuptor.
Se stropeste, din cand in cand, cu vin.
Rosiile se oparesc, se decojesc si se asaza intr-o tava unsa cu ulei, care se introduce la cuptor.
Dupa circa 15 minute, se scoate tava de la cuptor si se toarna ouale batute, amestecate cu smantana, mustar, piper si sare.
Compozitia se lasa la cuptor 15 minute.
Se presara cu cascaval si se serveste cate o portie de carne cu cate 2-3 rosii.
Alte aperitive cu cartofi gasiti aici:
Cartofi magici
Cartofi umpluti
Papanasi de cartofi cu cascaval
Pentru ca am vrut sa profit din plin de abundenta legumelor si mai ales a vinetelor, am zis sa pregatesc ceva mai altfel...
Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si maslineIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala