Pentru risotto cu ficatei de pasare carnea se curata, se spala si se taie bucati. Morcovii, ceapa si telina se curata, se spala si se taie felii.
Pentru risotto cu ficatei de pasare carnea se curata, se spala si se taie bucati. Morcovii, ceapa si telina se curata, se spala si se taie felii. Orezul se curata de impuritati, se spala si se scurge de apa. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Pasta de tomate se dilueaza in 150 ml apa. Ficatul se inabusa in 50 ml ulei. Separat in 50 ml ulei cu 50 ml apa se inabusa ceapa, morcovii si telina, se adauga faina dizolvata in apa rece, pasta de tomate, 300 ml apa, jumatatea de cub MAGGI si se fierb impreuna cca 20 minute. Sosul rezultat se toarna peste ficatei si se fierb impreuna cca 5 minute, adaugandu-se sare, piper si vin. Orezul se inabusa in uleiul ramas, se adauga 800-900 ml apa, sare si se fierbe la cuptor intr-un vas acoperit.
Risottoul cu ficatei de pasare se serveste cald, cu orez in diferite forme, sos cu ficatei si cascaval ras deasupra.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post