Rinichii se curata, se taie in doua si se tin apoi in apa rece cateva ore. Se scot, se sterg si se taie felii subtiri, care se pipereaza si se sar
Rinichii se curata, se taie in doua si se tin apoi in apa rece cateva ore. Se scot, se sterg si se taie felii subtiri, care se pipereaza si se sareaza. Intr-un vas cu ulei fierbinte, se pun la prajit, pe foc mare, timp de 15 minute. Se scot din vas iar in sosul ramas se toarna vinul si rosiile maruntite, curatate de pielita si seminte in prealabil. Dupa ce rosiile au dat cateva clocote, se adauga rinichii, se acopera si se mai fierb un sfert de ora.
Se servesc cu garnitura de cartofi prajiti.
Alte retete:
Chiftele
Friptura de vita la cuptor
Ciuperci umplute
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios