Se curata rinichii, se spala si se lasa in apa rece cu doua linguri de otet. Se scot si se spala cu multa apa rece, dupa care se taie in doua pe lung
Se curata rinichii, se spala si se lasa in apa rece cu doua linguri de otet. Se scot si se spala cu multa apa rece, dupa care se taie in doua pe lung si se sareaza. Dupa gust, se pot pipera Se unge fiecare jumatate de rinichi cu ulei sau cu unt, se pun pe gratar si se frig la foc iute. Se intorc des, ca sa se patrunda bine si sa nu se arda.
Se servesc fierbinti, cu garnitura de cartofi prajiti si salata de sezon.
Alte retete culinare:
Piept de pui la gratar
Biftec la gratar cu ciuperci
Dovlecei umpluti la cuptor
Această rețetă delicioasă ii aparține d-nei Anișoara Ursan și mi-a făcut cu ochiul în revista Cărticica...
Desert prajitura Samba (cu ananas, mure si perle de tapioca)