Rinichii se curata bine de grasimi, se spala, dupa care se taie rondele. Acestia se pun cu 25 gr de unt intr-un vas, pe foc, la inabusit. Cand incep
Rinichii se curata bine de grasimi, se spala, dupa care se taie rondele. Acestia se pun cu 25 gr de unt intr-un vas, pe foc, la inabusit. Cand incep sa se rumeneasca se adauga faina si vinul, patrunjelul verde tocat, sare, piper si se lasa la fiert. Intre timp se spala ciupercile, se taie felioare si se pun la inabusit in unt, dupa care se adauga zeama de lamaie. Cand rinichii sunt fierti, se amesteca cu ciupercile si se mai lasa pe foc cateva minute.
Se servesc fierbinti.
Alte retete culinare:
Chiftele
Mancare de mazare
Sarmale de post
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios