Se spala rinichii dupa ce au stat in apa rece cu otet o ora, apoi se taie in doua. Fiecare parte se unge cu mustar, sare si putin piper macinat. Se la
Se spala rinichii dupa ce au stat in apa rece cu otet o ora, apoi se taie in doua. Fiecare parte se unge cu mustar, sare si putin piper macinat.
Se lasa cateva minute sa patrunda mustarul in carne, apoi se pun rinichii pe gratar. Se frig cate cinci minute pe fiecare parte, dupa care se pun pe un platou si se stoarce peste ei zeama de lamaie. Din unt si verdeata tocata, peste care se pune vinul alb si se tine amestecul pe foc un sfert de ora, se face un sos care se toarna fierbinte peste rinichi.
Se serveste totul fierbinte, cu garnitura de cartofi prajiti si salata de sezon. In sosul de unt se adauga restul de mustar. Mancarea este picanta.
Alte retete care contin carne:
Ostropel de pui cu ceapa
Tocanita din carne de vita cu cartofi
Ardei umpluti
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios