Ungem rata salbatica curatata si taiata in bucati cu amestecul de ulei si mustar. O frecam cu condimentele amestecate si o punem la frigider 3-4 zile.
Ungem rata salbatica curatata si taiata in bucati cu amestecul de ulei si mustar. O frecam cu condimentele amestecate si o punem la frigider 3-4 zile.
Pozitionam feliile de varza acra intr-o tava unsa si o captusim cu cartofii taiati rondele.
Punem deasupra carnea si o acoperim cu felii se slanina. Acoperim totul cu folie.
Prajim pana cand carnea devine moale. Apoi indepartam folia si prajim carnea pana e gata.
Pofta buna!
Alte retete culinare
recomandate:
Salata cu porumb bonduelle
Salata orientala cu pui
Salata frantuzeasca
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post