Rata lacuita

Amesteci sarea, incalzita bine (chiar prajita) initial intr-un recipient, la foc moderat, cu piperul, dupa care se unge rata pe interior si pe exterio

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o rata intreaga
  • curatata bine
  • sare fina
  • piper
  • miere

Mod de preparare

Amesteci sarea, incalzita bine (chiar prajita) initial intr-un recipient, la foc moderat, cu piperul, dupa care se unge rata pe interior si pe exterior.

Rata pregatita se inveleste in foaia de aluminiu si se baga la cuptorul incalzit la 250° cam 45 de minute, depinde de marimea "animalului". Dupa, se indeparteaza foaia de aluminiu si se unge rata cu miere.

Se da la cuptor inca 30 de minute.

Reteta propusa de Micro

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors