Se curata rata si se spala, apoi se taie in patru. Se sareaza usor si lasa pe o farfurie. Se spala zarzavatul de supa si ceapa, se taie felii subtiri
Se curata rata si se spala, apoi se taie in patru. Se sareaza usor si lasa pe o farfurie. Se spala zarzavatul de supa si ceapa, se taie felii subtiri si se asaza in strat gros intr-o cratita mare, cu o ceasca de ulei.
Costita se taie felii subtiri si se pune peste zarzavat, apoi se pun* carnea. Se adauga clteva boabe de piper si se acopera totul cu o cani de apa calda. Se acopera cratita cu un capac si se lasa pe foc mic cateva ore. Se intoarce carnea, se adauga coniacul, foaia de dafin si restul sare. Se mai lasa pe foc o jumatate de ora, dupa care se la*a mincam sa se raceasca usor. Se pregateste o garnitura de cartofi natur sau carÂtofi prajiti, se asaza cartofii pe un platou mare, deasupra se pun bucatii* de carne si se acopera totul cu sos de la friptura.
Alte retete recomandate
Pentru ca am vrut sa profit din plin de abundenta legumelor si mai ales a vinetelor, am zis sa pregatesc ceva mai altfel...
Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si maslineIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala