Rata cu mere la cuptor

1. Se curata si se taie in cuburi 2 mere. 2. Se presara cu un amestec de :cuisoare, piper,sare groasa si scortisoara; 3. Cu aceste mere amestecate cu

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 rata; 8 mere; cuisoare
  • piper
  • sare
  • scortisoara; unt

Mod de preparare

1. Se curata si se taie in cuburi 2 mere.

2. Se presara cu un amestec de :cuisoare, piper,sare groasa si scortisoara;

3. Cu aceste mere amestecate cu mirodeniile se umple interiorul ratzei...

4. Se mai curata alte 6 mere , se scot samburii , in fiecare mar se infig 2-3 cuisoare, si in interior

se pune putin unt, piper si scortisoara si se aseaza impreuna cu ratza in tava.

5. Se da la cuptor .

5. Cand e rumenita ratza, se scoate si se serveste cu merele alaturi.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

Aceste plăcinte cu mere sunt delicioase, se fac super ușor și nu ai nevoie de multe ingrediente. Le poți savura...

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide