1. Se curata si se taie in cuburi 2 mere. 2. Se presara cu un amestec de :cuisoare, piper,sare groasa si scortisoara; 3. Cu aceste mere amestecate cu
1. Se curata si se taie in cuburi 2 mere.
2. Se presara cu un amestec de :cuisoare, piper,sare groasa si scortisoara;
3. Cu aceste mere amestecate cu mirodeniile se umple interiorul ratzei...
4. Se mai curata alte 6 mere , se scot samburii , in fiecare mar se infig 2-3 cuisoare, si in interior
se pune putin unt, piper si scortisoara si se aseaza impreuna cu ratza in tava.
5. Se da la cuptor .
5. Cand e rumenita ratza, se scoate si se serveste cu merele alaturi.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios