Se taie carnea bucati potrivit de mari. Se prajesc in ulei infierbintat. In acelasi ulei, dupa ce s-a scos carnea, se inabuse ceapa taiata marunt, apo
Se taie carnea bucati potrivit de mari. Se prajesc in ulei infierbintat. In acelasi ulei, dupa ce s-a scos carnea, se inabuse ceapa taiata marunt, apoi zarzavatul ras, faina si bulionul. Se stinge cu zeama de oase sau cu apa si se lasa sa fiarba. Se strecoara sosul si se fierbe impreuna cu carnea, vinul, sare, piper si foaie de dafin. Dupa ce carnea este aproape fiarta, se dauga maslinele, desarate mai din vreme in apa calda si arpagicul rumenit in ulei. Se poate prepara fara zarzavat si fara arpagic si in cazul acesta se mareste cantitatea de ceapa la 10-12 bucati
Se serveste rece cu felii de lamiie
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios