Rasol din cap de vitel

Se alege un cap de vitel tinar. Se lasa sa stea in apa rece pina ce se scoate tot singele. Se pune la fiert capul intreg sau numai o parte din cap, fa

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cap de vitel
  • zarzavat de supa
  • usturoi

Mod de preparare

Se alege un cap de vitel tinar. Se lasa sa stea in apa rece pina ce se scoate tot singele. Se pune la fiert capul intreg sau numai o parte din cap, fara creier, in apa rece mai multa, astfel incitsa fie bine acoperit, deoarece partile ce ramin afara din apa se inegresc. Dupa un clocot, se adauga sarea si zarzavatul, ca la supa, si se lasa sa fiarba in clocote mici 2-3 ore. Carnea bine fiarta se desprinde de pe oase, se asaza pe o farfurie si se serveste calda in zeama ei cu mujdei de usturoi.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Pizza cu Vinete (Reteta Video)

Astazi avem reteta de pizza cu vinete, dar o puteti pregati si cu alte legume. Nu doar ca este foarte simplu de facut, dar...

Pizza cu Vinete (Reteta Video)
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide