Se curata rasolul de pielite si oase si se pune in tava. Se unge partea de deasupra cu ou. Se amesteca miezul de franzela inmuiat in zeama de carne si
Se curata rasolul de pielite si oase si se pune in tava. Se unge partea de deasupra cu ou. Se amesteca miezul de franzela inmuiat in zeama de carne si stors, cu jumatate din unt, ceapa rasa, sosul de la catelul de usturoi pisat, sarea, frunzele de patrunjel si de tarhon tocate marunt si restul de ou. Se intinde aceasta pasta pe toata suprafata rasolului uns cu ou. Se pune restul de unt taiat bucatele in tava, in jurul carnii si se rumeneste bine in cuptor incins. Se taie felii, se asaza pe o farfurie lunga fierbinte.
Se serveste cu un pireu de legume peste care se toarna sosul din tava amestecat cu doua linguri de zeama de carne fierbinte si o salata.
Cea mai bună mâncare în copilărie era șnițelul de pui pe care îl pregăteau mamele și de care nu ne...
Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă