• puneti ulei pe carne• amestecati fulgii de chilly, cu boia, sare si piper alb si asezonati bine bucatile
• puneti ulei pe carne
• amestecati fulgii de chilly, cu boia, sare si piper alb si asezonati bine bucatile de carne
• vidati bucatile de rasol folosind un aparat de vidare Food Saver si incalziti aparatul de gatire in vid SousVide Supreme Inox la 65 de grade
• lasati carnea pentru 15 h la gatit si 1 h la odihnit
• cat se odihneste carnea, curatati sparanghelul cu un cutit economic (1 singura data pe fiecare parte)
• puneti sparanghelul la fiert in apa clocotita, cu sare, pentru cca 4 min.
• scoateti sparanghelul in apa cu gheata pentru a-i da soc termic si pentru a-i mentine culoarea verde viu
• dupa cateva minute, scurgeti bine sparanghelul si sotati-l in tigaie timp de 2 min, cu cateii de usturoi pe care ii taiati in prealabil pe jumatate, sare si piper dupa gust, iar la sfarsit stingeti cu vin alb
• optional puteti sota bucatile de rasol intr-o tigaie cca 1 min. pe fiecare parte, pentru a-i conferi o crusta rumena, lucioasa.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post