• asezonati rasolul • folosind aparatul de vidat FoodSaver, vidati rasolul impreuna cu cimbrul, untul, stock-ul de vita (supa
• asezonati rasolul
• folosind aparatul de vidat FoodSaver, vidati rasolul impreuna cu cimbrul, untul, stock-ul de vita (supa concentrata de vita) si un servetel pentru a absorbi sucul in exces
• introduceti-l in aparatul de gatire in vid SousVide la 65⁰C pentru 15 ore;
• curatati dovleacul si taiati-l foarte subtire, apoi caliti-l intr-o tigaie cu foarte putin unt si foarte putina sare
• cand scoateti carnea din aparatul de gatire in vid SousVide, lasati-o sa se odihneasca 20-30 de minute
*optional, ii puteti da culoare intr-o tigaie cu putin unt si putin ulei.
Pofta buna!
*gatirea in SousVide depinde foarte mult de grosimea bucatii de carne, precum si de tipul carnii sau de gramaj. Timpul si temperatura difera foarte mult in functie de acesti factori esentiali.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala