Rasol de vaca cu legume

Rasol de vaca cu legume se face foarte usor. Trebuie sa folositi carne de vita de cea mai buna calitate.

Timp pregatire
210 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de vaca
  • 2 cepe
  • 3 morcovi
  • 1 telina mai mica
  • 3 cartofi
  • 1 legatura verdeata

Mod de preparare

Se spala carnea de vaca, si se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce a dat in fiert se spumeaza, cat este nevoie. Dupa 2 ore se adauga ceapa, morcovii, si telina si se continua fierberea inca 1 ora. Dupa ce carnea este fiarta se scoate din supa si se taie felii. Cartofii se curata, se taie cuburi si se fierb separat in apa cu sare. Morcovii si telina se taie cuburi.
La servit la fiecare felie de carne se adauga o cantitate de legume fierte.


Rasol de vaca cu legume se poate servi cu hrean si cu otet.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors