Rasol de vaca

Apa se pune intr-o oala la fiert, pe foc potrivit si cand incepe sa dea in clocot, se adauga rasolul cu os si ceapa maruntita. Se lasa pe foc mic si

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg rasol cu os
  • 2
  • 5 I apa fierbinte
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 telina
  • sare

Mod de preparare

Apa se pune intr-o oala la fiert, pe foc potrivit si cand incepe sa dea in clocot, se adauga rasolul cu os si ceapa maruntita. Se lasa pe foc mic si se curata de spuma. Dupa aproximativ o ora de fiert se pun legumele curatate si spalate, se adauga sare si se lasa sa fiarba foarte incet. Carnea cand incepe sa se desprinda de pe os este gata fiarta si se scoate din vas.


Se serveste cu mujdei, cu sos de ciuperci, cu salata de sfecla cu hrean sau cu sos de mustar.

Alte retete:

Chiftele

Pastrav la cuptor

Tocanita de pui

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos

Frumos rumenite, ușor crocante la exterior, dar moi și pufoase la interior și mai ales, foarte gustoase, aceste rulouri de...

Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide