Rasol de pasare cu hrean si smantana

Pentru rasolul de pasare cu hrean si smantana se fierbe carnea cu zarzavat si sare, apoi se scoate din supa. Carnea se portioneaza pe farfurii, iar deasupra se pune hreanul cu smantana.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 2 kg carne de pasare
  • 1 kg de zarzavat (morcov
  • patrunjel
  • ceapa)
  • 1 kg smantana
  • 3 radacini de hrean

Mod de preparare

Pentru rasolul de pasare cu hrean si smantana se fierbe carnea cu zarzavat si sare, apoi se scoate din supa. Carnea se portioneaza pe farfurii, iar deasupra se pune hreanul cu smantana si cu patrunjel tocat. Hreanul se rade pe razatoarea mica si se pune intr-o cratita, care se da pe plita la incalzit, dupa care il stropim cu putin otet, sare si putin zahar. Dupa ce s-a racit, il amestecam cu smantana, apoi decoram cu patrunjel tocat.


Rasolul de pasare cu hrean si smantana se serveste rece, decorat cu patrunjel tocat.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors