Rasol de limba cu varza

Limba se fierbe si se curata de pielita groasa, apoi se taie felii. Separat se toaca varza si se pune la calit in ulei, se potriveste la gust de sare

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 750 gr limba
  • 1 varza
  • piper boabe
  • sare
  • 1 ceasca bors
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 ardei gras

Mod de preparare

Limba se fierbe si se curata de pielita groasa, apoi se taie felii. Separat se toaca varza si se pune la calit in ulei, se potriveste la gust de sare si piper si se adauga ardeiul gras feliat. Se amesteca totul bine, dupa care se toarna borsul cald si se lasa totul la scazut. Se asaza varza pe platou si se pun in jur feliile de limba rasol.


Se serveste cald.

Alte retete culinare:

Sarmale de post

Chiftele

Tocanita de pui

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta rustica cu prune si nuci

De sezon! Abia astept s-o prepar si in varianta sarata cu telemea de capra sau oi :) (veche ;) ) Reteta am preluat-o de la...

Tarta rustica cu prune si nuci
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide