Pentru rasol cu smantana se scoate carnea de pe coaste, se face o rulada (sul), se leaga cu ata si se pune la fiert, adaugand zarzavat ca pentru orice supa.
Pentru rasol cu smantana se scoate carnea de pe coaste, se face o rulada (sul), se leaga cu ata si se pune la fiert, adaugand zarzavat ca pentru orice supa. Cand carnea este fiarta, se scoate ata si se asaza intr-o tava. Se amesteca intr-o cratita smantana cu 2 — 3 linguri zeama de carne, faina, sare si o lingura de branza rasa. Se toarna peste rasol, cu grija ca toata carnea sa fie acoperita cu un strat gros. Se presara cu parmezan ras. Se da la cuptor, se tine pana capata o culoare frumoasa.
Rasolul cu smantana se serveste cu gamitura de macaroane sau de orez.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post