Ramstec german

Pentru ramstec german carnea de vita se spala, se taie bucati, se bate putin si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Ouale se trec sub jet de apa rece.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • vrabioara de vita - 600 g
  • oua - 5 bucati
  • ceapa - 150 g
  • ulei - 100 ml
  • cartofi - 1
  • 5 kg
  • vin alb - 50 ml
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru ramstec german carnea de vita se spala, se taie bucati, se bate putin si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Ouale se trec sub jet de apa rece. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Bucatile de carne se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml apa, iar spre sfarsit se adauga vin, dupa care se scot separat. Ceapa se prajeste in 25 ml ulei. in 25 ml ulei se prepara oua ochiuri si se aseaza cate unul peste fiecare bucata de carne.

Ramstecul german se serveste cald, cu garnitura de cartofi natur si ceapa prajita.


Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala