Pentru ragut de berbec usturoiul se curata, se spala si se taie felii. Carnea se spala, se sareaza, se impaneaza cu usturoi. Ceapa se curata, se spala si se taie felii.
Pentru ragut de berbec usturoiul se curata, se spala si se taie felii. Carnea se spala, se sareaza, se impaneaza cu usturoi. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Varza alba se curata de foile depreciate si se taie fasii subtiri. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Carnea impanata cu usturoi se aseaza intr-o tava cu 50 ml ulei si 100 ml apa si se frige la cuptor. Se stropeste din cand in cand cu jiul format. Carnea fripta se raceste putin si se portioneaza. Ceapa se inabusa in 50 ml ulei cu 100 ml apa, se adauga varza, piper, cca 200 ml apa fiarta, jiul de la friptura si se continua fierberea cca 15 minute.
Ragut de berbec se serveste cald, cu garnitura de cartofi si patrunjel verde deasupra.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post