Cartofii noi spalati si maruntiti se pun in apa clocotita si se fierb aprox. 20 de minute. Ciupercile s curate si se feliaza. Prazul curatat se spala
Cartofii noi spalati si maruntiti se pun in apa clocotita si se fierb aprox. 20 de minute. Ciupercile s curate si se feliaza. Prazul curatat se spala si se taie rondele. Rosiile spalate se maruntesc. Sunca se taie in fasii. Feliile de ciuperci si prazul le prajim in unt incins. Adaugam rosiilesi fasiile de sunca si mai prajim 5 minute. Amestecam cu smantana si asezonam cu sare si piper, dupa gust. Cartofii se clatesc cu apa rece si se curata.
Alte retete culinare recomandate
Când spui lasagna, spui straturi generoase pline de savoare și culoare, spui gust și aromă, spui poftă bună! ...
Lasagna cu Carne: Reteta savuroasa si usor de pregatit pentru o cina in familieIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala