Fileurile din pulpa de curcan le asezam in kukta. Turnam peste ele atatea pahare de apa, incat sa le acopere. Adaugam atatea linguri de Vegeta, cate
Fileurile din pulpa de curcan le asezam in kukta.
Turnam peste ele atatea pahare de apa, incat sa le acopere. Adaugam atatea linguri de Vegeta, cate pahare de apa au fost. Condimentam (se recomanda: leustean, piper Seciuan, frunze de telina).
Se fierbe 11 ore. Intre timp fierbem atatea oua tari, cate fileuri de pulpa au fost puse la fiert.
In apa fierbinte punem ouale fara coaja.
Daca s-a racit, scoatem carnea si o asezam gramajoare. Taiem ouale felii si le punem pe fundul vasului in care vom pune racitura. Peste oua asezam carnea, apoi turnam aspicul.
Se pune la racit.
Se serveste cu felii de lamaie.
Alte retete Placinta cu spanac si carne pui Salata din piept de pui cu ciuperci
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post