Se amesteca toate ingredientele pentru blat cu ajutorul robotului de bucatatrie si se lasa 10 min sa se odihneasca. Se intinde in tava tapetata cu har
Se amesteca toate ingredientele pentru blat cu ajutorul robotului de bucatatrie si se lasa 10 min sa se odihneasca. Se intinde in tava tapetata cu hartie de copt 2/3 din aluat si se inteapa cu furculita. Carnea tocata se pune la calit cu uleiul apoi se scoate pe o hartie absorbanta. Se unge blatul cu sosul tomat si se pune 5 min la cuptor. Ardeii se taie fasii, ceapa si usturoiul se toaca marunt, rosiile se taie felii iar porumbul se pune la scurs. Peste blat se aseaza carnea tocata, condimentele, ardeiul, ceapa, usturoiul, porumbul si citeva frunze de patrunjel. Se amesteca smantana cu ouale si se condimenteaza dupa gust. Se toarna peste quiche. Restul aluatului se taie fasii potrivite si se aranjeaza peste tarta ca un gratar. Se coace 45-50 min la foc potrivit. Se serveste calda sau rece.
Am vazut aceasta reteta acum mult timp, pregatita de Vladut de la neatza si tare mult mi-a placut! Acum avand mere aromate de...
Desert Mille feuille cu crema de vanilie si mere coapteIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala