Aceasta mancare mexicana se prepara din piept de pui, sos tabasco, sos worcester, chimen, ulei de masline, branza, lipii si smantana.
Quesadilla de pui este o mancare delicioasa din piept de pui. Se taie pieptul de pui lamele si se marineaza in ulei de masline amestecat cu sos Tabasco, sos Worcester, chimen, sare si piper. Se pune pieptul de pui marinat in tigaia gratar si se coace bine. Se adauga putin ulei de masline. Separat, se pun ingredientele pentru sosul salsa rece intr-un mixer si se omogenizeaza bine. Se pastreaza sosul la rece, intr-o sosiera. La fel se procedeaza si cu sosul Guacamole. Miezul fructului de avocado, ardeiul rosu, impreuna cu ceapa si rosia decojita se mixeaza in mixer. Se sarea, se pipereaza si se pun lipiile la incalzit. Se adauga pieptul pe jumatate din suprafata lipiei si se lasa pe gratar, aducand cealalata parte a lipiei peste carne. Se preseaza usor cu o furculita, iar spre final se adauga branza cheddar si se mai tine pana se topeste. Se asaza lipia pe un platou, deasupra se pune 1 lingura smantana si cele 2 sosuri.
Quesadilla de pui se serveste imediat.
"Retete de Pasti" M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere.
Luscos ardelenescIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala