Se opareste purcelul si se curata cu faina de porumb sau, mai bine, cu saciz, asa cum se curata capul de vitel sau de porc, pina cind devine alb cum e
Se opareste purcelul si se curata cu faina de porumb sau, mai bine, cu saciz, asa cum se curata capul de vitel sau de porc, pina cind devine alb cum e coala de hirtie. Se sareaza.
Daca se pune la tava, se aseaza mai intii pe fundul tavii mici betisoare, improvizind astfel un gratar, ca sa nu se lipeasca.
Daca se pune la frigare, se asaza mai intii frigarea pe carbuni, pina se inroseste. Apoi se introduce in purcel si se baga la cuptor.
Se unge din cind in cind cu untdelemn fin si, cind s-a rumenit pielea, cu rom.
Ca salata e recomandabila varza rosie cu otet de vin si untdelemn bun, sau andivele. Se serveste cu vin alb sec
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios