Purcel la frigare

Purcelul se curata, se spala si se unge cu grasimile. Se infinge apoi intr-o frigare si se asaza deasupra jarului. Se invarte frigarea incet, ca sa s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 purcel de lapte
  • saramura
  • ulei
  • 1 catel de usturoi

Mod de preparare

Purcelul se curata, se spala si se unge cu grasimile. Se infinge apoi intr-o frigare si se asaza deasupra jarului. Se invarte frigarea incet, ca sa se friga bine. Se stropeste cu saramura peste tot, in timpul friptului. Cand incepe sa se rumeneasca, se unge cu ulei amestecat cu usturoi pisat, pentru ca soriciul sa devina crocant.


Se serveste cald.

Alte retete culinare:

Tocanita de pui

Friptura de vita la cuptor

Chiftele

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post