Se spala pulpele cu apa si o jumatate de lamaie. Se umple pielea pulpelor cu cate 2 catei usturoi si cate 2 jumatati de salote. Se presara cu piper p
Se spala pulpele cu apa si o jumatate de lamaie. Se umple pielea pulpelor cu cate 2 catei usturoi si cate 2 jumatati de salote. Se presara cu piper proaspat macinat, sare si se stropeste cu ulei de masline peste.
Pentru garnitura se taie si se curata cartofii, se condimenteaza cu pimenton (boia spaniola) si cu pudra de chimen, dupa care puiul, cartofii si restul de salote se baga la cuptor. In acest timp se pune feniculul in tigaie cu putin unt si sare. Fasolea se fierbe 5 minunte in apa sarata.
Cand sunt gata se adauga la cartofi.
Se serveste cald cu muraturi sau salata.
Alte retete recomandate:
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios