Pulpe umplute

Se incepe cu pragatirea umpluturii: se caleste un pic ceapa, se adauga orezul si un pic de apa, apoi morcovul dat prin razatoare, se adauga ardeiul g

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • doua pulpe marisoare
  • Pentru mplutura:
  • 1 ceapa mijlocie
  • un morcov
  • doua ciuperci proaspete
  • un ardei gras rosu
  • trei linguri de orez
  • o rosie
  • patrunjel si marar verde
  • piper
  • sare
  • o lamaie
  • ata si scobitoare

Mod de preparare

Se incepe cu pragatirea umpluturii: se caleste un pic ceapa, se adauga orezul si un pic de apa, apoi morcovul dat prin razatoare, se adauga ardeiul gras, ciupercile, rosia, se sareaza se pipereaza. Se dezoseaza pulpele si se umpla cu umplutura respectiva, fixindu-se cu scobitori si se trece ata printre ele

Se stoarce o lamaie, se toara un pic de ulei si se adauga un pic de apa. Le-am introdus la cuptor, la 160 C.


Am servit cu cartofi natur si salata de ridichi cu morcovi

Alte retete cu pulpe de pui gasiti aici:

Pulpe de pui cu cartofi la cuptor,

Pulpe de pui umplute cu orez,

Cartofi taranesti a la bunica cu pulpe de pui

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert rulada cu crema de mure

Desert rulada cu crema de mure
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide