Pulpe superioare cu sos de soia, ceapa, usturoi, ghimbir, ulei de susan

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pulpe de pui superioare (curatate) – 1 kg
  • fenicul – 1/2 buc
  • ceapa alba – 1 buc
  • usturoi – 4 catei
  • ghimbir proaspat ras – 1/2 lingurita
  • ulei de susan – 1 lingura
  • apa – 200300 ml
  • sos de soia – 45 linguri

Mod de preparare

• pune pulpele de pui in caserola de marinare rapida FoodSaver
• toaca feniculul cubulete foarte mici si pune-l deasupra
• zdrobeste usturoiul si adauga-l si pe acesta
• pune si ceapa taiata cuburi in prealabil
• adauga ulei de susan, sos de soia si ghimbir proaspat ras
• inchide caserola, activeaza functia de vidare a aparatului de vidare FoodSaver si marineaza, apoi lasa caserola la frigider pentru 15-20 de minute, pentru ca aromele sa se intensifice
• taie ceapa pe jumatate si unge grill-ul
• pregateste-le apoi pe acesta, intorcandu-le de maximum 2 ori pe fiecare parte
• totodata le poti pregati si in cuptor – pune-le intr-o tava, adauga apa si introdu-o in cuptorul incins in prealabil la 180⁰C.

Pofta buna!

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors