Pulpe la cuptor

- se piseaza usturoiul si se pune peste margarina; - se pun condimentele; - se desface pielea de pe pulpe (formand un fel de buzunar) punem o lingura

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1. 3 pulpe (una de persoana)
  • 2. 3 linguri de margarina (poate fi folosit si unt - mie nu imi place pt ca prajeste puiul prea tare)
  • 4. 1 1/2 lingura condimente de care vrea mushkiu vostru
  • 5. cativa catei de usturoi

Mod de preparare

- se piseaza usturoiul si se pune peste margarina;

- se pun condimentele;

- se desface pielea de pe pulpe (formand un fel de buzunar) punem o lingura de amestec (margarina cu condimente) nivelam cat de cat uniform pe pulpa;

- am pus cateva picaturi de ulei pe fiecare pulpa, pentru a se prinde condimentele cu care le-am uns; le-am pus in vas si le-am acoperit cu folie de aluminiu (nu am capac la vas)

- le-am bagat la cuptor, iar cand carnea era fiarta am indepartat folia, am scurs, o mare parte, din sosul lasat intr-un alt vas.

- am mai lasat in vas un pic de sos... cat sa se rumeneasca pielea.

Eu am folosit sosul de la pulpe pt a face cartofii (am pus intr-un vas cartofi taiati bucati, am pus sosul peste ei si i-am bagat la cuptor pana s-au fiert).

Asta a fost garnitura noastra... voi puteti folosi ce vreti.

Pofta buna!

Reteta propusa de christina

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors