Avem nevoie de o craticioara cu apa si un capac termorezistent (sau emailat), pe care il punem pe vas cu minerul in jos. Pregatim pulpele. Pe sub pie
Avem nevoie de o craticioara cu apa si un capac termorezistent (sau emailat), pe care il punem pe vas cu minerul in jos. Pregatim pulpele. Pe sub pielicica lor punem unt. Le saram, piperam si le dam cu toate cele. Le punem in capac, le acoperim si lasam o juma de ora (si mai mult daca timpul nu va preseaza) sa intre aromele in ele. Dam la cuptor la foc mediu. Se stropesc cu sosul lasat o data, de 2 ori. Daca nu vreti sosul format, il puteti scurge, iar pulpele vor deveni crocante.
Se poate servi cu orez cu legume si curry. Alte retete recomandate:
Pentru ca am vrut sa profit din plin de abundenta legumelor si mai ales a vinetelor, am zis sa pregatesc ceva mai altfel...
Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si maslineIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala