Pulpe la capac

1. Se foloseste o craticioara cu apa, umpluta pe jumate si un capac termorezistent (sau emailat), pe care il punem pe vas cu minerul in jos. 2. Pregat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pulpe de pui (pui intreg)
  • unt
  • sare
  • piper
  • verdeturi aromate
  • usturoi
  • paprika
  • legume
  • orez

Mod de preparare

1. Se foloseste o craticioara cu apa, umpluta pe jumate si un capac termorezistent (sau emailat), pe care il punem pe vas cu minerul in jos.

2. Pregatim pulpele. Pe sub pielicica lor punem unt si le condimentam .

3. Le punem in capac, le acoperim ;

4. Le lasam o juma de ora (si mai mult daca timpul nu va preseaza) pentru o aroma mai puternica.

5. Se pune la cuptor, la foc mediu. Se stropesc cu sosul lasat 1 - 2 ori.

6. Daca veti scurge sosu, pulpele vor deveni crocante.

7. Se poate servi cu orez cu legume si curry.

Reteta propusa de Shumaila.

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post