Pulpe de pui umplute cu legume

Legumele pregatite si taiate in cuburi se fierb in apa sarata, se strecoara si se lasa la racit. Patrunjelul verde se toaca marunt. Se desprinde uso

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 bucati pulpe de pui
  • 100 g morcov
  • 5o g patrunjel radacina
  • 50 g telina
  • 50 g mazare
  • 50 g fasole verde
  • 2 oua
  • O legatura patrunjel verde
  • Sare
  • Piper macinat

Mod de preparare

Legumele pregatite si taiate in cuburi se fierb in apa sarata, se strecoara si se lasa la racit. Patrunjelul verde se toaca marunt.

Se desprinde usor pielea de pe pulpa superioara si se pune pe tabla de lucru cu despicatura in sus.

Buzunarasul se largeste pana la capatul pulpei inferioare despartind pielea de carne. Legumele fierte se amesteca cu ouale si cu condimentele. Cu compzitia obtinuta se umple pulpa, se inchide cu o scobitoare rezistenta sau cu tepusa de bucatarie. Atentie, nu se indeasa prea tare umplutura pentru ca se crapa pilelea din cauza aburilor formati in cuptor. Se procedeaza ca mai sus cu toate pulpele. Se pun in tava, se sareaza, se adauga putina grasime, se stropeste din cand in cand. Se serveste cu garnitura, cu salata si orez calit.

Alte mancaruri recomandate

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Desert tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide