Legumele pregatite si taiate in cuburi se fierb in apa sarata, se strecoara si se lasa la racit. Patrunjelul verde se toaca marunt. Se desprinde uso
Legumele pregatite si taiate in cuburi se fierb in apa sarata, se strecoara si se lasa la racit. Patrunjelul verde se toaca marunt.
Se desprinde usor pielea de pe pulpa superioara si se pune pe tabla de lucru cu despicatura in sus.
Buzunarasul se largeste pana la capatul pulpei inferioare despartind pielea de carne. Legumele fierte se amesteca cu ouale si cu condimentele. Cu compzitia obtinuta se umple pulpa, se inchide cu o scobitoare rezistenta sau cu tepusa de bucatarie. Atentie, nu se indeasa prea tare umplutura pentru ca se crapa pilelea din cauza aburilor formati in cuptor. Se procedeaza ca mai sus cu toate pulpele. Se pun in tava, se sareaza, se adauga putina grasime, se stropeste din cand in cand. Se serveste cu garnitura, cu salata si orez calit.
Alte mancaruri recomandate
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Desert tort de inghetata cu caise si ciocolata alba