Umplutura: Slanina se taie in cubulete, se topeste si prajeste ceapa rosie tocata marunt. Adauga ardeii verzi si rosia taiata. Presara putina sare si
Umplutura: Slanina se taie in cubulete, se topeste si prajeste ceapa rosie tocata marunt. Adauga ardeii verzi si rosia taiata. Presara putina sare si inabuse legumele. Adauga ciupercile feliate si prajeste-le 2-3 minute. Inmoaie chiflele in lapte, strange-le si amesteca-le cu cele 2 oua. Presara cu putin piper si adauga ghiveciul cu ciuperci. Ridica putin pielea de pe pulpe si umple cu umplutura preparata. Aseaza pulpele umplute in tava sau intr-un vas termorezistent, una langa cealalta. Acopera-le cu folie de aluminiu si prajeste-le 10 minute in cuptor la foc iute, dupa care 40 de minute la foc mai mic. La sfarsit scoate folia si prajeste-le cateva minute, incat sa se rumeneasca.
Alte reteta pui recomandate
Tocanita de pui
Sos tartar
Pui cu legume
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post