Pulpe de pui umplute cu ciuperci

Umplutura: Slanina se taie in cubulete, se topeste si prajeste ceapa rosie tocata marunt. Adauga ardeii verzi si rosia taiata. Presara putina sare si

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • 50 g slanina afumata
  • 1 ceapa rosie
  • 3 ardei verzi
  • 1 rosie
  • 200 g ciuperci
  • 2 chifle
  • 100 ml lapte
  • 2 oua
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Umplutura: Slanina se taie in cubulete, se topeste si prajeste ceapa rosie tocata marunt. Adauga ardeii verzi si rosia taiata. Presara putina sare si inabuse legumele. Adauga ciupercile feliate si prajeste-le 2-3 minute. Inmoaie chiflele in lapte, strange-le si amesteca-le cu cele 2 oua. Presara cu putin piper si adauga ghiveciul cu ciuperci. Ridica putin pielea de pe pulpe si umple cu umplutura preparata. Aseaza pulpele umplute in tava sau intr-un vas termorezistent, una langa cealalta. Acopera-le cu folie de aluminiu si prajeste-le 10 minute in cuptor la foc iute, dupa care 40 de minute la foc mai mic. La sfarsit scoate folia si prajeste-le cateva minute, incat sa se rumeneasca.
Alte reteta pui recomandate

Tocanita de pui

Sos tartar

Pui cu legume

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide