Pulpe de pui pane cu ceapa

Ceapa se curata, una se razuieste, celelalte doua se taie in rondele. Ceapa rasa se amesteca cu patrunjelul verde tocat marunt, ulei,zeama de lamaie,

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 pulpe superioare
  • 4 pulpe inferioare
  • 3 cepe
  • O legatura de patrunjel verde
  • 3 linguri de ulei
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • Putina faina
  • Oua
  • Pesmet
  • Sare
  • Piper

Mod de preparare

Ceapa se curata, una se razuieste, celelalte doua se taie in rondele. Ceapa rasa se amesteca cu patrunjelul verde tocat marunt, ulei,zeama de lamaie, piper si sare. Cu aceasta compozitie se freaca pulpele si se lasa la macerat cel putin doua ore. Apoi se dau prin faina, ou si pesmet.

Rondelele de ceapa se presara cu faina si se prajesc sa fie crocante.

Truc: Se servesc cu salata si pireu de cartofi.

Alte retete cu pui recomandate

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors